100 % prisgaranti på verkstedtjenester

Vi matcher prisen!

Det er vi som kan din bil best, derfor vil det lønne seg å ta periodisk kjøretøykontroll, service og få utført reparasjoner hos oss. Vi har kompetansen, delene og erfaringen som skal til for å gi din bil best mulig service. Et komplett servicehefte med stempel fra en autorisert merkeforhandler gir deg også en best mulig andrehåndsverdi på din bil. 

For å gi deg trygghet om at det lønner seg å bruke oss som merkeverksted gir vi deg nå 100% prisgaranti på jobben (Kun Nissan, Suzuki og Isuzu)

Grunner til å bruke autorisert merkeverksted:

- Spesialkompetanse på Nissan, Isuzu og Suzuki gjennom årevis med erfaring, kurs hos importør og tilgang på verkstedhåndbøker

- Vi gjør jobben raskere

- Vi fanger opp og utfører kampanjer fra importør som gjelder din bil

- Vi har tilgang på originaldeler, men kan også bruke uoriginale deler der det er hensiktsmessig

 

Vi utfører også gratis tilstandskontroll på din bil ved verkstedbesøk. Er bilen din eldre enn 5 år gis det 10% aldersrabatt på arbeid. Vi gir 50 % rabatt på periodisk kjøretøykontroll tatt sammen med service. 

 

Betingelser: Skriftlig og spesifisert tilbud fra det andre verkstedet, deler med tilsvarende kvalitet og innenfor 80 km radius

 

 

<< Tilbake

Vi utfører bilreparasjoner, bilservice og EU-kontroll

EU KontrollVi tar EU kontroll på alle bilmerker.
Priser:
Periodisk kjøretøykontroll: kr 750,- inkl mva
Etterkontroll:    kr 195,- inkl mva (gratis hvis bilen blir reparert hos oss)

Vi gir 50% rabatt på EU kontroll når den tas samtidig med service

AC Service

Hvert år forsvinner ca 10 % av gassen fra klimaanlegget. Det kan derfor være lurt å ta regelmessig AC service for å opprettholde god effekt. Er du i tvil om effekten er god nok kan vi ta en gratis sjekk for deg.

Priser:

Ordinær AC Service:                                      kr 1590,- inkl mva

AC service sammen med service av bilen:    kr 1290,- inkl mva

Skift og reparasjon av bilglass

Har du fått steinsprut i frontruten lønner det seg å få den reparert så fort som mulig. Dette koster deg ingenting hvis du har kasko eller delkasko. Venter du til ruta sprekker må den byttes. Da betaler du bare en egenandel, men det medfører ingen bonustap eller andre merkostnader. Vi ordner uansett papir arbeidet i forhold til forsikringselskapet så du slipper å tenke på det. 

Karosseriverksted 

Hvis du har fått en skade på bilen din vil vi anbefale vårt eget karosseriverksted Otta Karosseri og Lakk

Erstatningsbil

Vi tilbyr leiebil for kun kr 200,- inkl mva per døgn mens du har bilen din inne på verkstedet. Intill 50 km kjørelengde, kunden fyller selv drivstoff. Trenger du leiebil uten at bilen din er på verkstedet? Spør om pris!

Dekkhotell

Vi tilbyr nå enkel og trygg oppbevaring av hjul. Dekkhotell koster kr 575,- inkl mva per sesong (kr 1150,- per år) Dette inkluderer:

  • Hjulskift
  • Vask av hjul
  • Oppbevaring av hjul
  • Kontroll av lufttrykk og slitasje

MECA Carservice

I tillegg til å være autorisert verksted for Nissan, Suzuki og Isuzu, er vi også tilknyttet MECA Car Service kjeden. Dette gir oss tilgang på nødvendig kunnskap og reservedeler til å reparere alle bilmerker. Vi er meget konkurranse dyktige på de fleste jobber, kontakt oss for et pristilbud 

Bilverksted

Godkjent bilverksted for alle bilmerker og autorisert merkeverksted for Nissan, Suzuki og Isuzu. Vi tar service, reparerer, skifter glass, foretar EU kontroll mm på alle bilmerker. Fast pris på de fleste jobber! Vi er lokalisert i Kvam ved E6 gjennom Gudbrandsdalen, to mil sør for Otta og en mil nord for Vinstra. Vi har også en avdeling i Lom.

Verksmester Kvam

Henrik Larsen
Telefon: 916 53 845
E-post: verksted@kvammek.no

Verksmester Lom

Anders Bakken

Telefon: 916 53 844
Epost: anders.bakken@kvammek.no

Kundemottak

Jon Espen Klevstadlien
Telefon: 916 53 847
E-post: jon.espen@kvammek.no

Følg oss på Facebook