Vi er nå med i Bobilenes Servicekjede

Trenger din bobil service eller vedlikehold?

Vår avdeling i Kvam tilbyr nå tjenester til bobiler bygd på Fiat Ducato chassis. Dette vil da dreie seg om service, vedlikehold og reparasjoner knyttet til motor, drivverk og chassis og ikke til boenheten. 

Bobilenes servicekjede vil tilby konkurransedyktige priser på service, reparasjoner og EU-kontroll. Kjeden vil tilby dekk, tilhengerfester, lasteutstyr, batterier, ekstralys, løsninger innenfor underholdning og mer. Bobilenes servicekjede vil ha et ekstremt fokus på tilgjengelighet av kritiske reservedeler til din Fiat Ducato. Gjennom vår deleleverandør har vi som mål å fremskaffe de meste vanlige reservedelene innen 24 timer de fleste steder i Norge. Dette er fordi du som bobileier skal slippe å ha bilen stående på verkstedet, men heller kunne nyte ferien din. 

 

Ta kontakt kontakt med vårt verksted for å bestille time!

 

Ring 612 94 840 eller trykk her: Verkstedbestilling

<< Tilbake

Vi utfører bilreparasjoner, bilservice og EU-kontroll

EU KontrollVi tar EU kontroll på alle bilmerker.
Priser:
Periodisk kjøretøykontroll: kr 750,- inkl mva
Etterkontroll:    kr 195,- inkl mva (gratis hvis bilen blir reparert hos oss)

Vi gir 50% rabatt på EU kontroll når den tas samtidig med service

AC Service

Hvert år forsvinner ca 10 % av gassen fra klimaanlegget. Det kan derfor være lurt å ta regelmessig AC service for å opprettholde god effekt. Er du i tvil om effekten er god nok kan vi ta en gratis sjekk for deg.

Priser:

Ordinær AC Service:                                      kr 1590,- inkl mva

AC service sammen med service av bilen:    kr 1290,- inkl mva

Skift og reparasjon av bilglass

Har du fått steinsprut i frontruten lønner det seg å få den reparert så fort som mulig. Dette koster deg ingenting hvis du har kasko eller delkasko. Venter du til ruta sprekker må den byttes. Da betaler du bare en egenandel, men det medfører ingen bonustap eller andre merkostnader. Vi ordner uansett papir arbeidet i forhold til forsikringselskapet så du slipper å tenke på det. 

Karosseriverksted 

Hvis du har fått en skade på bilen din vil vi anbefale vårt eget karosseriverksted Otta Karosseri og Lakk

Erstatningsbil

Vi tilbyr leiebil for kun kr 200,- inkl mva per døgn mens du har bilen din inne på verkstedet. Intill 50 km kjørelengde, kunden fyller selv drivstoff. Trenger du leiebil uten at bilen din er på verkstedet? Spør om pris!

Dekkhotell

Vi tilbyr nå enkel og trygg oppbevaring av hjul. Dekkhotell koster kr 575,- inkl mva per sesong (kr 1150,- per år) Dette inkluderer:

  • Hjulskift
  • Vask av hjul
  • Oppbevaring av hjul
  • Kontroll av lufttrykk og slitasje

MECA Carservice

I tillegg til å være autorisert verksted for Nissan, Suzuki og Isuzu, er vi også tilknyttet MECA Car Service kjeden. Dette gir oss tilgang på nødvendig kunnskap og reservedeler til å reparere alle bilmerker. Vi er meget konkurranse dyktige på de fleste jobber, kontakt oss for et pristilbud 

Bilverksted

Godkjent bilverksted for alle bilmerker og autorisert merkeverksted for Nissan, Suzuki og Isuzu. Vi tar service, reparerer, skifter glass, foretar EU kontroll mm på alle bilmerker. Fast pris på de fleste jobber! Vi er lokalisert i Kvam ved E6 gjennom Gudbrandsdalen, to mil sør for Otta og en mil nord for Vinstra. Vi har også en avdeling i Lom.

Verksmester Kvam

Henrik Larsen
Telefon: 916 53 845
E-post: verksted@kvammek.no

Verksmester Lom

Anders Bakken

Telefon: 916 53 844
Epost: anders.bakken@kvammek.no

Kundemottak

Jon Espen Klevstadlien
Telefon: 916 53 847
E-post: jon.espen@kvammek.no

Følg oss på Facebook