Nyttig info om nye Nissan Leaf 40 KW

Allerede en suksess med enormt forhåndssalg

Nye Nissan Leaf er rett rundt hjørnet og vi gleder oss! Leaf er en av verdens mest solgte elbiler med en fantastisk utprøvd kvalitet. Forrige generasjon har solgt nær 300.000 enheter på verdensbasis og på norske veier ruller det over 30.000 biler. Vi har allerede forhåndssolgt over 90 biler og får stadig henvendelser med spørsmål om bilen. Dette er vi selvsagt glad for, men vi har også lagd en liten side med nyttig informasjon om bilen. 

  • Nytt batteri
  • 40 KW batteripakke 
  • Større rekkevidde
  • 378 km NECD* 
  • Økt motoreffekt
  • 150 hk

Prisen starter på kr 279.000 for en Acenta utgave. Dette er en godt utstyrt innstegsmodell. Ønsker du litt mer utstyr bør du se på N-Connecta eller Tekna, her har du alt mulig tenkelig utstyr og er sikret en best mulig andrehåndsverdi. Nye Nissan Leaf mange spennende nyvinninger, her er de tre viktigste:

Pro Pilot avansert førerassistanse (Tekna utgaven)

Intelligent cruisekontroll med stop & go funksjon, trafikkork pilot og intelligent aktiv filholder

Pro Pilot Park (Fås som tillegg på Tekna)

Intelligent Autoparkering som parkerer bilen med èn knapp

e-Pedal (Alle modeller)

e-Pedal muliggjør kjøring med en pedal (Bilen har to pedaler: gass og brems) 

Ofte stilte spørsmål om Leaf og elbil generelt 

Leveringstid

Ligger for tiden på ca 6-7 måneder, men dette kan fort endre seg

Mulighet for å se og prøve

Vi har både demo og utstillingsbil tilgjengelig

Lading av elbil

Vi anbefaler at det monteres hjemmeladestasjon eller evt en dedikert kurs som tilfredsstiller gjeldende forskrifter. En autorisert elektriker vil hjelpe deg med dette. 

Realistisk rekkevidde

Vi vil anta at den vil ligge mellom 250 og 300 km om sommeren og ned mot +/-200 km om vinteren. Dette vil avhenge av en rekke faktorer, som kjørestil, kjøreforhold, temperatur, bruk av klimaanlegg o.l.

Vinterbruk

En elbil blir raskere varm enn en fossil bil, dette pga varmepumpe teknologi som gir nesten umiddelbar varme. Den er også minst like god på vinterføre på grunn av lavt tyngdepunkt og god vektfordeling. 

Kostnadsbesparelse ved elbil

Strøm er billigere pr km enn bensin/diesel. F.eks. vil en tur på 100 km forbruke mellom 15 og 20 KW, noe som koster mellom 15 og 20 kr ved hjemmelading. En tilsvarende tur med fossil bil kan fort koste mellom 70 og 150 kr avhengig av type bil. Servicekostnadene er også lavere enn både vanlig fossilbil og ikke minst hybridbiler, ofte ligger serviceprisene på rundt halvparten av en fossilbil. I tillegg kommer alle avgiftsfordelene på bom, årsavgift, parkering etc.  

 

Broom.no har også laget en "Verdt å vite" sak om nye Nissan Leaf - les mer her

*Nye Nissan LEAF 40 kWt kan kjøre opptil 378 km per fulle lading, basert på New European Driving Cycle (NEDC). Faktisk rekkevidde kan variere på grunn av kjørestil, veiforhold, temperatur, bruk av klimaanlegg og andre faktorer utenfor vår kontroll. Forbehold om feil og endringer i artikkelen (oppdatert 24/4-2018)

 

<< Tilbake

Nye biler

Vi er autorisert merkeforhandler for Nissan, Suzuki og Isuzu. Kontakt oss hvis du trenger ny bil. Vi har solgt nybil i Gudbrandsdalen siden 1957.

Bilselger Kvam

Bjørn Tungen
Avdeling: Kvam
Telefon: 916 53 848
Mobil: 952 35 250
Epost: btungen@kvammek.no

Bilselger Lom

Jan Randen
Avdeling: Lom
Telefon: 916 53 843
Epost: jan@kvammek.no

Daglig Leder

Ola Tungen
Telefon: 612 94 840
Mobil: 957 50 052
Epost: firmapost@kvammek.no

Følg oss på Facebook